fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

Близо 3000 лева бяха събрани за каузата на тригодишния Хриси по време на Коледния базар в ЧНУ „Ерих Кестнер“

Близо 3000 лева бяха събрани по време на Коледния базар на ЧНУ „Ерих Кестнер“. В събитието се включиха ученици, родители, екипът и ръководството на училището, а както всяка година, така и този път сумата ще бъде дарена за благородна кауза.

Този път целта, която обедини всички, бе да помогнат на 3-годишния Кристиян да продължи своята рехабилитация. Детето страда от десностранна хемипареза, а за да подобри своите двигателни и говорни умения, които са засегнати от заболяването, ежедневно с него работят физиотерапевт и логопед. Процедурите дават много добри резултати, но една минимална част от тях са покрити от Здравната каса.

Ние от ЧНУ „Ерих Кестнер“ сме щастливи, че ще можем да подкрепим семейството на този малък герой и се надяваме те да имат все повече поводи за усмивки занапред!

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“