fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

Бронзови медали за НУ „Ерих Кестнер“ на Училищното първенство по волейбол за район „Люлин“

Бронзови медали спечели отборът на Немски училища „Ерих Кестнер“ на Училищното първенство по волейбол за район „Люлин“. С 2 победи и една загуба, тимът ни направи страхотно представяне и заслужено се качи на почетната стълбица.

В първия мач от надпреварата момчетата от 11. и 12. клас не успяха да надделеят над отбора на 96 СУ.

Вторият двубой ги изправи срещу 132 СУ, където нашите ученици показаха отлична стиковка и добра игра, което им донесе победа.

В спора за третото място тимът ни надигра категорично 27 СУ, за което допринесе и капитанът Мартин Николов, който успя да вдъхнови и мотивира съотборниците си за безапелационната победа. Така момчетата от Немски училища „Ерих Кестнер“ се окичиха с бронзовите медали, удовлетворени, че усърдната работа и тренировки доведоха до заслужен резултат.

Поздравления за целия ни отбор в състав: Калоян Димов, Васко Василев, Алекс Цветанов, Мартин Попов, Мартин Николов, Ясен Марков, Росен Николаев, Бойко Ортнер, Калоян Иванов, Лъчезар Панайотов, Борис Подрезов, Кристиян Ушев!

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“