fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

ЧНГ „Ерих Кестнер“ с награда за образователен процес в конкурса „Знак за качество“ 2023

На 14 декември 2023 г. в зала 3 на Министерския съвет се състоя тържественото връчване на наградите от второто издание на конкурса „Знак за качество“ 2023 на Националния инспекторат по образованието.

10 училища от цялата страна бяха оценени и класирани от експертна комисия на НИО, включваща вътрешни и външни инспектори. Всички участници в конкурса бяха отличени с грамоти.

Директорът на ЧНГ „Ерих Кестнер“ Лидия Василева получи грамотата в категория „Образователен процес“, в която гимназията ни заслужи една от най-високите оценки в страната. Г-жа Василева отправи специални благодарности към преподавателския екип на гимназията за високата оценка на национално ниво.

Поздравления към участниците отправиха заместник-министъра на образованието д-р Емилия Лазарова, д-р Ваня Кастрева – началник на РУО София и директорът на НИО д-р Анелия Андреева.

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“