fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

Кристина Стоянова и Яна Марковска се класираха в следващия кръг на Международни младежки дебати

Кристина Стоянова и Яна Марковска се класираха сред 16-те най-добри участници, които ще продължат в следващия етап от състезанието Международни младежки дебати.

На 21 март 2024 г. те дебатираха с още 48 ученици от цялата страна и показаха отлична подготовка, което заслужено ги класира напред в надпреварата.

Следващият кръг на Международни младежки дебати ще се проведе в Русе от 17 до 20 април. Там ще бъдат определени 8-те най-добри участници, а четирима от тях ще бъдат избрани за големия финал на състезанието, който ще се проведе през месец май в Стара Загора.

Стискаме палци на Яна и Кристина!

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“