fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

Незабравими емоции по време на тазгодишния градски лагер за учениците от 2., 3. и 4. клас

С изпълнени със смях и забавни приключения дни преминава тазгодишният градски лагер за учениците от 2., 3. и 4. клас. Без да пренебрегват учебните занятия, малчуганите с ентусиазъм се впуснаха в многобройните активности, включени в лагера.

За начало се насладиха на весело шоу по случай 1 юни, последваха дни с плуване, игри на боулинг и уникален рицарски спектакъл, който пренесе децата в епохата на Средновековието.

Още по-назад във времето, в мистичната ни праистория, пък ги отведе вълнуващата среща със света на динозаврите, която децата очакваха с най-голямо вълнение. Някои успяха да се качат на гърба на страховития Т-рекс, други откриха фосили от велосираптор, а трети се насладиха на красивите пеперуди в гората.

Градският лагер ще продължи с интересни екскурзии, които децата нямат търпение да споделят с любимите си съученици, за да натрупат незабравими спомени преди да се разделят за лятната ваканция.

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“