fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

По нетрадиционен начин децата от Подготвителен клас получиха своите удостоверения за завършване

По нетрадиционен начин децата от Подготвителен клас получиха своите удостоверения за завършване. Събитието „Рисуване с мама“ се превърна във вълнуващ празник, по време на който родителите седнаха на учебните чинове редом до децата, за да изпълнят приятната творческа задача и да отбележат края на една успешна учебна година.

Освен красивите рисунки, цвят и настроение донесе и вкусната торта, с която се почерпиха всички деца, учители и гостите на техния празник.

С усмивки малчуганите се оттеглят в заслужена ваканция, за да съберат сили за всичко ново и вълнуващо, което ги очаква наесен в първи клас.

Весело лято, мили деца!

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“