fbpx
office@e-kestner.eu (02) 8267 280 (02)9275773

С театър в класната стая и емоционален празник завърши учебната година за второкласниците

Театрален афиш, завеса, декори, забавна хореография, костюми, подходяща роля за всеки малък артист и развълнувана публика. Това видяхме в последния учебен ден във втори клас, който представи пиесата Der König und das Gespenst. Облечени в истински кралски наметала и рокли, с корони и барети на главите, с плащове и пелерини, второкласниците спечелиха симпатиите и умилението на зрителите с артистична игра и отдаденост на сцената.

След успешната им театрална изява им беше връчено ,,Истинското свидетелство“, според което всеки ученик е много повече от оценките, които получава.

На второкласниците бяха закачени и табелки от времето на Априловското училище, на които се четяха надписите ,,добър, палав, отличен, упорит, старателен, ученолюбив, колоритен, умен“. Какъв хубав букет от качества на нашите деца!

Щастливо лято, бъдещи третокласници!

За нас

Ние сме иновативно училище с отворени методи на обучение, с които успешно развиваме ключови умения за работа в екип, решаване на проблеми, организация на времето и др. С многобройни проекти стимулираме всеки наш ученик да бъде креативен, проактивен, отговорен, да мисли критично и да не спира да учи, дори и в неформална среда. Така създаваме подкрепяща атмосфера и сплотена общност, които превръщат образователния процес в незабравимо и запомнящо се приключение.

НУ „Ерих Кестнер“